Про Big Green Egg

Шик із димком

Тільки-но зійшов в місті сніг, люди починають виїжджати з міста, а ті, хто живе за містом, - облагороджувати літній майданчик. Дача, парк, ліс або трохи пом'ятий морозами і снігами заміський маєток — у кожного з нас власний формат, щоб відчути єднання з природою, що прокидається.

Свіже весняне повітря - чудова приправа: викликає апетит і чудово підходить для того, щоб присмажити їм свіже м'ясо. Або ж рибу. Або ж птах. Чи, може, піцу? Особливо якщо приготувати їжу не «як завжди», купивши пластикове відро готових шашликів і перетворивши пару цегли на мангал, а постаратися, щоб свій перший пікнік урізноманітнити і надати шарму? Підняти духовно.

Ми живемо в епоху розквіту усілякої кухні, цінуємо відзначені зірками Michelin Guide ресторани. Але ж із легендарним американським грилем Big Green Egg так просто влаштувати собі ресторан високої кухні в саду або на терасі.


Магніт для сім'ї та теплої компанії


Керамічний гриль Big Green Egg схожий на велике зелене яйце. Цей вугільний гриль за функціональністю перевершує всі аналогічні агрегати: це і коптильня, і тандир, і гриль, і духовка. За допомогою Green Egg можна смажити м'ясо, коптити рибу і навіть пекти піцу, що хрумтить.

Керамічні стінки з високою точністю утримують задану температуру і дозволяють томити м'ясо як у печі – до 12 годин.

Не задовольняйтесь малим – беріть від гриля все!

Велике зелене яйце готове до використання лише за 10 хвилин після запуску та споживає втричі менше вугілля, ніж звичайні грилі.

Покриття гриля виготовлене з кераміки, призначеної для космічних проектів NASA і витримує дуже високі температури.

Зелена термо глазур - ніколи не втрачає привабливий зовнішній вигляд.

Безпека

Завдяки унікальним керамічним стінкам та зовнішньому фарфоровому покриттю, поверхня цього гриля залишається відносно прохолодною, навіть коли він сильно нагрівається всередині. Саме тому гриль Green Egg безпечніший для дітей та тварин, аніж інші металеві грилі, які дуже сильно нагріваються не лише всередині, а й зовні.


Культура БАРБЕКЮ – культ BIG GREEN EGG


Більшість любителів грилю використовує слово Барбекю, як опис приємного проведення часу на природі поєднане з жаркою м'яса або птиці на металевих скриньках, які прийнято називати мангалом.

І лише рідкісний кулінар скаже, що в традиційному понятті Барбекю - це технологія приготування їжі, як правило м'яса, на відкритому спеку від вугілля, що тліє, при температурі від 100 до 120 градусів.

У зв'язку з цим ми вважаємо, що менше 10% українців хоч раз куштували чарівний та неповторний смак їжі, який досягається при готуванні м'яса, овочів, десертів, випічки за унікальним принципом БАРБЕКЮ.


ЩО ТАКЕ ГРИЛЬ BIG GREEN EGG?

Символ американської галявини за будинком

Велике Зелене Яйце — вугільний гриль для глави сімейства, який доводить, що найкращі кухарі — чоловіки.

Big Green Egg - гриль з можливостями, що перевершують усі подібні печі, який прощає недосвідченість та надає безмежні можливості професіоналу.

Легке розпалювання

Завдяки своїй обтічній формі гриль Big Green Egg працює як труба: він чудово нагрівається та утримує тепло, одночасно захищаючи ваше вугілля від вітру та опадів, так що ви зможете розпалити гриль та підготувати його до роботи за лічені хвилини у будь-яку пору року.

Щоб отримати таку величезну кількість кулінарних можливостей вам не потрібно вступати до кулінарної школи, не потрібно будувати біля будинку величезний кухонний цех з десятками приладів для приготування, не потрібно викладати з цегли традиційну піч.

Купити гриль Big Green Egg означає змінити думку про можливості приготування на відкритому вогні!

Перегляд грилів у магазині

Весь товар сертифіковано

Довічна гарантія*

Безкоштовна збірка та майстер-клас

Безкоштовна доставка по Києву

Big Green Egg Зроблено у США